Medicinsk pensum på 10 minutter

  • Podcasts designet efter pensum på den medicinske kandidatuddannelse
  • Målrettet brugernes adfærdsmønstre og lyttevaner
  • Koordinering af 15+ forskellige bidragsydere til et samlet produkt
  • 25% af den potentielle målgruppe nået efter 6 måneder

Lubdub productions blev kontaktet af folkene bag podcast-pensum appen “Curriculy” i efteråret 2020, for at opstarte et samarbejde om pensum på kandidaten i medicin. De havde igennem længere tid, forsøgt at opstarte en produktion på studiet uden held.

I løbet af tre måneder foretog Lubdub productions brugerundersøgelser blandt de studerende, for at kortlægge behovet for konceptet og brugernes lytteradfærd. Ud fra de undersøgelser blev der udviklet en prototype som blev yderligere valideret af brugerne, der gav feedback og endelig blev der produceret 20 udsendelser om pensum i gynækologi og obstetrik.

Udsendelserne blev taget enormt godt imod og ca 25% af målgruppen lyttede med på de nye udgivelser. Herefter blev produktionen skaleret op og der blev ansat 14 nye producenter, der påbegyndte produktionen af udsendelser i psykiatri, pædiatri, dermatologi og akut medicin. Efter 9 måneder ved udgangen af 2021 havde udsendelserne over 80.000 lyt, hvilket svarer til ca. 25% af den potentielle målgruppe og udsendelserne var i gennemsnit anmeldt til 4.8 på en skala fra 1-5.

Samtidig er der indgået samarbejder med flere forskellige annoncører, der gør det økonomisk bæredygtigt at fortsætte med at producere flere udsendelser til kandidatens resterende fag.

"Leverer altid medicinpodcasts til tiden og i den højeste kvalitet"

“Under vores samarbejde med Morten hos LubDub productions har vi oplevet en yderst professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner på vores medicinske område. LD leverer altid gennemarbejdede medicinpodcasts til tiden og i den højeste kvalitet, hvilket kan mærkes på antallet af lyt samt på de tilbagemeldinger, vi får fra lyttere. Vi har som de studerendes podcastplatform været ovenud tilfredse med LD’s tilgangsmåde og engagement, og jeg kan derfor kun tale varmt om Morten og hele holdet bag ved LubDub!”

– Karl Johan Teigland-Kolster

Direktør i Curriculy

Hvad siger de studerende?

Jurgis Vosylius

"Jeg (og mine læsemakkere) vil gerne sende en personlig tak til Lubdub og teamet bag Curriculy-app'en. Vi er i gang med at forberede til psykiatri/neurologi eksamen, og heldigvis har vi adgang til jeres podcast, som hjælper os gevaldigt med forberedelserne og forståelsen af psykiatrien. Godt gået og mange tak for app'en!"

Magnus Skovbye

"Har hørt alle GynObs afsnit op til undervisningen her første uge. Det er virkelig nogen gode introduktioner til de forskellige emner og fungerer smukt til at få et indblik. Strukturen er skide god og de har en meget passende længde”

Monica Kvorning

"Så havde man lige en halv times cykeltur til CAMES, så man kunne nå tre lubdubber og lige slynge de 4 T'er til post partum blødning ud til undervisning”

Trygve Ulvund Solstad

"Hej Morten! Ville bare sige at det er virkelig nice med de podcast I har på Curriculy. Sidder med psyk nu, og det er meget let fordøjelig med fin længde, indhold og struktur. Rigtig glad for det! Keep grinding"

Lyt til et af afsnittene her

  • Lær eller genlær de 10 essentielle minutters viden om diabetisk ketoacidose hos børn.
  • Præsentation, diagnostik, behandling og differentialdiagnostik bliver alt sammen gennemgået.
  • En quiz og en opsummering gentager de vigtigste pointer og øger både indlæringen og evnen til at genkalde sig den viden man har hørt.

Skal vi sammen kickstarte jeres podcast-visioner?

Morten Ruge

Læge, grundlægger og podcaster

Kontakt os

Telefon: 30247392

Email : morten@lubdub.dk