Velkommen til!

Se vores tilbud i bunden af skærmen

Lubdubs pensumpodcasts blev startet i 2021 og idéen har fra start været at give dig som studerende bedre mulighed for at udnytte alt den forbandede transporttid vi har som medicinstuderende.

Udsendelserne er alle lavet af medicinstuderende eller nyuddannede læger og der er blevet læst korrektur på det det hele af en ekspert inden. I de fleste tilfælde speciallæger, men nogle gange “bare” hoveduddannelseslæger eller relevante ph.d’er og jeg tror endda der er én ingeniør der var hyperspecialiseret i lungefysiologi, der hjalp os med et enkelt afsnit. Vi har altså gjort os umage, for at give dig noget indhold du kan stole på.

De medicinstuderende ligger helt vildt mange interessetimer i at lave fede noter, flashcards, boganmeldelser osv. som de deler med hinanden. Det synes jeg selv var enormt ærbart, men de ting der bliver produceret er efter min mening pædagogisk mere brugbart end mange lærebøger og derfor har jeg fra start insisteret på, at de folk der var med til at lave projektet her, skulle have løn for deres arbejde. Derfor håber jeg du vil acceptere annoncerne på vores gratis udgave af hjemmesiden og alternativt vil overveje at tilmelde dig vores annoncefri betalingsløsning.

Tusind tak for at kigge forbi!

Mvh

Morten Ruge

Standard
0 kr.

Klik her, for at fortsætte som standardbruger gratis med annoncer på udsendelserne og på platformen.

Premium
44 kr. / md.

Klik her, for at blive premiummedlem med et månedsabonnement og lyt til vores podcasts annoncefrit.

Premium+
498 kr. / år

Klik her, for at blive premiummedlem med én årlig betaling, lyt til vores podcasts annoncefrit og spar 15%.

Standard link

0 kr.