Dit budskab direkte i ørene på
Danmarks kommende læger

  • 25% af danmarks kommende læger lytter til vores medicinske pensumpodcasts hver måned.
  • Mulighed for målrettet annoncering på lyd, differentieret på kursus og emne, samt geografi og semestertrin.
  • Jeres annonce afspilles før og under den enkelte podcast, uden mulighed for at lytteren spoler væk.

Om Medicinske Pensumpodcasts
Vores medicinske pensumpodcasts er et gratis tilgængeligt supplement til de medicinstuderendes hverdag. De kan findes på appen Penzum og konceptet er 10 minutters gennemgange, der på pædagogisk vis hjælper de studerende med at lære og repetere deres omfattende pensum, mens de pendler til og fra universitetet og hospitalerne.

Migræne, én podcast. Depression, én podcast. Acne, én podcast osv. Vi har på nuværende tidspunkt produceret ca. 200 udsendelser, fordelt på 17 specialer og de studerende har indkorpereret det i deres hverdag og deres læsevaner. 25% af de medicinstuderende lytter med hver måned og det tal stiger markant i eksamensperioden.

Om lytterne
Lytterne er dels landets kommende læger, der bruger det massivt under studiet, og derudover bliver det brugt flittigt af nyuddannede læger, der lytter med, når de starter arbejde i et nyt speciale og skal genkalde sig den nødvendige viden. Det er altså unge, ambitiøse (kommende) medarbejdere i sundhedsvæsenet, der undersøger, diagnosticerer og behandler patienter på ugentlig basis.

Eksempel på annonce

Psykiatrien region Sjællands rekrutteringsindsats

Psykiatrien i Region Sjælland arbejder målrettet med at rekruttere de medicinstuderende til at arbejde i psykiatrien under studiet, da man ved at konkrete, kliniske erfaringer fra specialet, er den mest effektive måde at rekruttere fremtidens speciallæger.
 
Gennem målrettede annoncer på vores psykiatri-udsendelser, bliver det faglige indhold sat ind i en større kontekst, gennem annoncer der fremhæver de mange andre facetter der udgør et rigt arbejdsliv i psykiatrien.
 
Bl.a kontakten til de mest udsatte og den personlige relation som et professionelt værktøj bliver fremhævet og øger lytterens nysgerrighed, på hvad specialet kan, ud over bare at være et eksamensemne.

Om annoncen
Annoncen er på lyd og to-delt, samt suppleret med jeres logo på podcastens cover, med et tilhørende link til jeres landingsside.

På billedet kan det ses, hvordan afspilningsknapperne er grå mens annoncen afspilles, for at vise hvordan det ikke er muligt at springe annoncen over, mens den afspilles.

Jeres lydannonce er delt i to. En introannonce der afspilles i en kort 10-15 sekunders version, inden lytterens valgte udsendelse starter og i en længere midtvejsannonce af 30-60 sekunders varighed halvvejs inde.

Herunder kan I høre, hvordan jeres brand kunne blive slået an i introannoncen og hvordan jeres budskab kunne tydeliggøres i midtvejsannoncen.

Om prissætning
Ved køb af annoncer vælger vi i fællesskab de udsendelser, hvor jeres budskab rammer mest præcist. Ønsker I at ramme helt nyuddannede læger, skal annoncerne lægges på vores akutudsendelser, som supplerer de første måneder i landets akutmodtagelser. Ønsker I at ramme de psykiatriinteresserede, lægger vi dem på psykiatri-udsendelserne, så de bliver et supplerende perspektiv på den undervisning de studerende får på universiteterene.

Minimumsordren er på 20 annoncer, der bliver lagt på 20 af vores udsendelser i seks måneder, sv.t ét semester. I modsætning til traditionelle podcasts, der har 90% af deres afspilninger i den første uge efter udgivelse, har vores udsendelser et stabilt flow af lyttere, pga. tilgangen af nye studerende på kurserne hvert semester. Derfor har vi flere af vores kunder, der fornyer deres annoncer år efter år, da deres budskab fortsat er vigtigt, mens der kommer nye lyttere til hvert semester.

Vi har arbejdet med:

Skal vi sammen få jeres budskab ud over rampen?

Hanne Kjærgaard rasmussen

Ansvarlig for annoncesalg
Partner i Media-partners

Kontakt os

Telefon: 29671436

Email: hanne@mediapartners.dk

Hjemmeside: www.media-partners.dk

Morten Ruge

Læge, grundlægger og podcaster

Kontakt os

Telefon: 30247392

Email : morten@lubdub.dk